Promotion4U

Wij zijn groothandel-leverancier voor distributeurs, reclamebureaus, drukkerijen, wederverkopers en industriële partners

Promotion4u is een jong en nuchter bedrijf dat haar eigen koers blijft varen en kwalitatieve dominglabels blijft aanbieden zonder daarbij concessies te doen aan haar service en kwaliteit.

Met snelle levertijden zijn wij de oplossing en het perfecte alternatief als bedrukking middels bijvoorbeeld zeef-en/of tampondruk niet (meer) tot de mogelijkheden behoort.

De digitale oplossing bij meerkleurendruk! Full colour, een echte eye-catcher.

Bij Promotion4u zijn de stuksprijzen inclusief aanloop-, order- en bedrukkingskosten. Bij ons geen verrassingen achteraf op de factuur en geen tussentijdse prijsverhogingen.

Altijd direct op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en het laatste nieuws!

Promotion4u is de Domingspecialist van Europa, met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in Dominglabels, Stickers, Sleutelhangers, Ecodomes, Pins, Magneten en aanverwante promotionele artikelen.

Ooit begonnen met maar vier sleutelhangers in de collectie en enkele klanten is Promotion4u vandaag de dag uitgegroeid tot een gezond en bloeiend bedrijf met elf werknemers en is het inmiddels actief in meer dan vijftien landen.

Het Promotion4u-team staat graag klaar om u te begeleiden naar een schitterend eindproduct!

Promotion4U Quality that rocks!

Met ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in dominglabels en aanverwante producten is Promotion4u de specialist in Europa op het gebied van doming. Ooit begonnen met maar vier sleutelhangers in de collectie en enkele klanten is Promotion4u vandaag de dag uitgegroeid tot een gezond en bloeiend bedrijf met 11 werknemers en is het inmiddels actief in meer dan vijftien landen.